Başbakanlık ile Bakanlıklara Ait Üst Düzey Atamalar Resmi Gazete'de

5 Kasım tarihli Resmi Gazete sayısında Başbakanlık ile bazı Bakanlıklara ait atama kararları yer aldı. İşte verilen atama kararları.

Yayınlanma:
Başbakanlık ile Bakanlıklara Ait Üst Düzey Atamalar Resmi Gazete'de

5 Kasım Cumartesi tarihli Resmi Gazete sayısında bazı bakanlık ve kurumlar ait atama kararları yayımlandı.

Resmi Gazete atama kararları bölümünde yer alan bildiriye göre Merkez Veliliği ile Başbakanlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Maliye Bakanlığına ait bazı atamalar yapıldı. İşte yapılan atamalar.

Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mevlüt Bilici'nin Merkez Valiliğine alınması, ilgili maddeler gereği uygun görülmüştür.

Başbakanlık Müşavirliğine, Hazine Müsteşarlığı Mali Sektörle İlişkiler ve Kombiye Genel Müdürü Ali Arslan'ın atanması, ilgili maddeler gereği uygun görülmüştür.

Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Oğuz Cesur'un atanması, ilgili maddeler gereği uygun görülmüştür.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığına, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Adak'ın atanması uygun görülmüştür.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Başmüfettişliğine, Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Kaptan Kılıç'ın atanması uygun görülmüştür.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Başbakanlık Müşaviri Mustafa Ruhi Özbilgiç'in atanması, ilgili maddeler gereğince uygun görülmüştür.

Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişliğine, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun'un atanması uygun görülmüştür.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama, kanun ve diğer tüm kararlar, yayımlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girer. Bu kapsamında yukarıda belirtilen atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanma tarihi olan 5 Kasım tarihinden itibaren geçerlidir.

Atama kararlarından, bakanlık haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com'u takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.