Bolu'da Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Okullar 1 Gün Süreyle Tatil Edildi

Bolu'da etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle, Bolu Valiliği tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarının 20 Kasım 2023 Pazartesi günü için tatil edildiğini duyurdu.

Yayınlanma:
Bolu'da Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Okullar 1 Gün Süreyle Tatil Edildi

Sabah saatlerinden itibaren Bolu merkez ve yüksek kesimlerde yoğun bir şekilde etkisini gösteren kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Bolu Valiliği, yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü il genelindeki tüm resmi ve özel örgün, yaygın eğitim kurumlarının, rehabilitasyon merkezleri ve özel kursların da dahil olduğu 1 günlük eğitime ara verilmesine karar verdi.

Okullar ve Kamu Kurumları Etkilendi

Valilik tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü ilimiz genelinde tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel için de 20 Kasım 2023 tarihinde 1 (bir) gün idari izin verilmesi kararlaştırıldı. Bu kararın ardından, Bolu'da yaşayan vatandaşlar ve öğrenciler, kar yağışının tadını çıkarmanın yollarını aramaya başladı.

screenshot-40.png

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.