Bülent Arınç'tan Skandal Melih Gökçek Paylaşımı: "Altını Kirletmiştir"

Bülent Arınç'tan skandal Melih Gökçek paylaşımı. Son günlerde istifası konuşulan, ancak istifa etmekte direten Gökçek hakkında Bülent Arınç skandal ifadelere yer verdi. İşte o paylaşım.

Yayınlanma:
Bülent Arınç'tan Skandal Melih Gökçek Paylaşımı: "Altını Kirletmiştir"

Adalet ve Kalkınma Partisi eski Milletvekili Bülent Arınç, sosyal medya hesabı üzerinden yayımlandığı mesaj ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e yüklendi.

Son günlerde istifa iddiaları ile gündeme gelen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması ile istifası istendiği kesinleşen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek henüz istifa etmedi. Ankara kulislerinden edinilen son bilgilere göre Gökçek'in istifa etmekte direttiği ancak AK Partinin Gökçek üzerindeki baskıları arttırdığı öğrenildi. Bülent Arınç ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında kavgalı olduğu Melih Gökçek'e ağır sözlerle yüklendi.

Daha önce attığı bir tweeti 'sabitlenmiş tweet' haline getirerek en üste koyan Bülent Arınç, o tweette Gökçek'in daha önce istifa edeceğini söylediği halde vazgeçtiğini gösteren görüntüler şu ifadelerle yer alıyordu:

"Bir Hint Atasözünde denir ki: 'EĞER BİRİLERİ OTURDUĞU KOLTUKTAN KALKMAKTA SIKINTI YAŞIYORSA KESİNLİKLE ALTINI KİRLETMİŞTİR'"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün basın toplantısında gazetecilerin istifa ile ilgili sorusuna şu şekilde cevap verdi: "Çok tehlikeli sorular soruyorsunuz, bedeli ağır olur demedim, gereği neyse o yapılır dedim. Şu an itibariyle 3 belediye başkanımız istifalarını verdiler , şu an 3 başkan daha var, onların da en kısa zamanda istifaları vereceklerine inanıyorum, ilgili arkadaşlarımız görüşmeyi yaptılar, onlarda şu an istifa hazırlığındadırlar, aksi taktirde gereği neyse yapılacaktır, çünkü ilgili kurullar gerekli kararları vermişlerdir. Arkadaşlarımızla ilgili olumsuz süreç tayini değil, tam aksina, teşkilatlarımızın bir karar sürecidir."

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.