Bursa'da Çöken Çatıdan Düşen 1 İşçi Hayatını Kaybetti , 3 İşçi Ağır Yaralı

Bursa'nın İnegöl İlçesinde meydana gelen olayda bir fabrikanın çatısını onaran 4 işçi, çatının çökmesi sonucu 10 metre yükseklikten zemine düştü. Düşen 4 işçiden biri olay yerinde hayatını kaybederken 3 işçi de ağır yaralı olarak tedavi altına alındı.

Yayınlanma:
Bursa'da Çöken Çatıdan Düşen 1 İşçi Hayatını Kaybetti , 3 İşçi Ağır Yaralı

Bir son dakika haberi Bursa'dan geldi. Alınan son bilgilere göre piliç üretim fabrikasının çatısının tamiri sırasında çöken çatıdan zemine düşen 4 işçiden 1'i hayatını kaybetti. İnegöl'de, piliç üretim tesisi çatısında tadilat yapan 4 işçi çatının çökmesi sonucu beton zemine düştü. İşçilerden 50 yaşındaki Sabit Erden olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan 3 işçi ise hastanede tedaviye alındı.

İnegöl’e bağlı Süpürtü Mahallesi'nde faaliyet göstermekte olan bir firmaya ait piliç üretim tesisinde meydana gelen olayda, çatıda tadilat yapmakta olan Hasan Tunç, Eldar Aziz, Oğuzhan Küçükdurmaz ve Sabit Erden adlı işçiler, çatının çökmesi sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten tesisin içerisine düştü. Beton zemine düşen işçilerden Sabit Erden olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Hasan Tunç, Eldar Aziz ve Oğuzhan Küçükdurmaz çağrılan ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Evli ve bir kız çocuğu babası olduğu öğrenilen Sabit Erden'in cesedi, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemeden sonra otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

5haber.com  |Bursa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.