Bursa'da Feci Olay!! Mesaj ile Eve Gitti Eşi ve İkiz Çocuklarının Cesetleri ile Karşılaştı | Son Dakika

Bursa'dan gelen son dakika haberine göre eşinden 'hakkını helal et' mesajı alan kişi, evine gittiğinde eşi ile ikiz çocuklarının cesedi ile karşılaştı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Bursa'da Feci Olay!! Mesaj ile Eve Gitti Eşi ve İkiz Çocuklarının Cesetleri ile Karşılaştı | Son Dakika

Bursa'da feci bir olay yaşandı. Bursa'nın Nilüfer İlçesinde yaşanan olayda bir hastanede temizlik işçisi olarak çalışmakta olan Mustafa Kahraman eşinden gelen 'hakkını helal et' mesajı üzerine gittiği evinde, kendini asan eşi 24 yaşındaki Zahide Kahraman, 3 yaşındaki ikiz çocuklarının cesedi ile karşılaştı.

Bugün akşama doğru saat 16.30 sularında İhsaniye Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana gelen olayda, Çekirge Devlet Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışmakta olan 24 yaşındaki Mustafa Kahraman, bir haftadan beri aralarında geçimsizlik bulunan eşi Zahide Kahraman’ın cep telefonuyla gönderdiği 'Hakkını helal et' mesajı üzerine eve gitti. Eve gelen Mustafa Kahraman, antrede kendini asan eşi ve oturma odasında hareketsiz yatan ikiz çocukları Şengül Eslem ve Erçin ile karşılaştı. Mustafa Kahraman ve bağırarak yardım istediği komşuları, Zahide Kahraman ve çocukları Rentıp Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan incelemede anne ve çocukların hayatını kaybettikleri belirlendi.

Hastanede yapılan ilk incelemede çocukların karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Çocuklar Doğalgazdan Zehirlendi

Bursa'da, cinnet getiren Zahide Kahraman'ın, kendini asmadan önce ikiz kızları Şengül Eslem ve Erçin'in ise oturma odasındaki doğalgaz sobasının gazını açarak öldürdüğü öğrenildi. Zahide Kahraman ve ikiz çocuklarının cesetleri evde yapılacak incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırılacak.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Türkiye haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Bursa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.