Çalıntı Otomobille Tatile Gitmek İsterken Yakalandılar

Karaman'da, tatile gitmek isteyen sevgili çift, çaldıkları otomobille yakalandı. Tutuklanan şüphelilerden biri, gazetecilere ilginç açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Çalıntı Otomobille Tatile Gitmek İsterken Yakalandılar

Karaman'da ilginç bir olay yaşandı. H.N. (23) ve sevgilisi B.Y. (23), tatil planları yaparken çaldıkları otomobille polisin takibi sonucu yakalandılar. Olay, 20 Eylül günü saat 04.00 sıralarında Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Antalya'ya tatile gitmeyi planlayan çift, başka bir aracın plakalarını çalıp, çaldıkları plakaları kullanarak aynı modeldeki bir otomobili çaldılar.

65117a10ae0a8f14245f612f.webp

Çalıntı otomobil ve plakaların sahipleri polise başvurduğunda, güvenlik kameraları ve plaka tanıma sistemleri (PTS) incelemesi sonucu, çiftin Antalya istikametine gittiği tespit edildi. Karaman'dan yola çıkan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Konya'nın Taşkent ilçesi girişinde şüphelilerin otomobilini durdurarak gözaltına aldı.

Şüpheliler, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra mahkemeye çıkarıldılar. Tutuklanan H.N.'nin ilginç açıklamaları dikkat çekti. H.N., kendilerini görüntüleyen gazetecilere, "Bu bir macera daha, daha büyük oynayacağız" derken, B.Y. ise "Yakışıklı çıkart beni kameracı" ifadelerini kullandı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.