Dolandırıcıların Yeni Yöntemi!! Emekli Promosyonu Yalanı ile Dolandırdılar

Yozgat'ta emekli promosyonu yatacak yalanı ile vatandaşları arayan dolandırıcılar, kredi kartı bilgilerini çalarak emeklileri dolandırdı. İşte yaşanan olay.

Yayınlanma:
Dolandırıcıların Yeni Yöntemi!! Emekli Promosyonu Yalanı ile Dolandırdılar

Dolandırıcıların yeni yöntemi şaşkına çevirdi.

Yozgat'a bağlı Yerköy İlçesi'nde oturmakta olan bir emekliyi telefonla arayıp kendilerini banka görevlisi olarak tanıtarak maaş promosyonu yatıracakları bahanesiyle bilgilerini aldıkları kredi kartından 3 bin 490 lira havale yapan 2 kişi, Gaziantep'te yakalandı ve tutuklandı.

Yerköy İlçesi'nde oturmakta olan ve ismi açıklanmayan bir emekliyi geçtiğimiz Salı günü telefonla arayan kişiler, kendilerini banka görevlisi olarak tanıttı. Şüpheliler, emeklilik maaşı promosyonu yatıracaklarını söyledikleri vatandaştan kredi kartı bilgilerini aldı. Şüpheliler, aldıkları bilgilerde kredi kartından kendi banka hesaplarına 3 bin 490 lira para havale yaptı. Kendisine vaat edilen promosyonun hesabına yatmadığını anlayınca dolandırıldığını anlayan vatandaşın ihbarıyla harekete geçen polis, havale yapılan hesabı takibe aldı. Ekipler, Gaziantep'te oturduğunu ve kimliklerini belirlediği H.K. ile M.Ş. isimli iki şüpheliyi takibe aldı.

Şüpheliler, Üniversite Bulvarı'nda para çekmek için geldikleri banka şubesinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Son dakika haberlerinden, ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Yozgat

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.