Elbistanlı Uzman Onbaşı Hüseyin Emre Kul Kars'taki Patlamada Şehit Oldu

Terör örgütü PKK'nın EYP'li saldırısında Kahramanmaraş Elbistanlı Uzman Onbaşı 23 yaşındaki Hüseyin Emre Kul şehit oldu. Şehidin acı haberi memleketine ulaştı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Elbistanlı Uzman Onbaşı Hüseyin Emre Kul Kars'taki Patlamada Şehit Oldu

Bugün Kars'ın Kağızman İlçesi'nde bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 askerimiz şehit olmuştu. Şehit olan iki askerden biri olan Jandarma Uzman Onbaşı 23 yaşındaki Hüseyin Emre Kul'un Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde bulunan baba ocağına şehit ateşi düştü.

Elbistan'a bağlı Akören Mahallesi'nde oturmakta olan aileye acı haberi Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ile beraberindeki askeri yetkililer verdi. Bekar olan şehidin babası Ragıp Kul'un Cezayir'de olduğu belirtilirken, acı haberi alan anne Hatice ile kardeşleri gözyaşlarına boğuldu.

Acı haberi duyan şehidin komşuları ve yakınları Türk Bayrağı asılan eve akın ederek, taziye dileklerini iletti. Erzurum'da görevliyken gittiği Kağızman'da şehit olan 4 çocuklu ailenin en büyüğü olan Hüseyin Emre Kul'un, cenazesinin babasının gelişinin ardından defnedileceği bildirildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Kahramanmaraş

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.