En Güzel WhatsApp SMS ve Resimli Kurban Bayramı Mesajları 1 Eylül 2017

En güzel resimli ve sms Bayram mesajları için haberimizin devamına göz atabilirsiniz. İşte en güzel resimli ve SMS Bayram mesajları.

Yayınlanma:
En Güzel WhatsApp SMS ve Resimli Kurban Bayramı Mesajları 1 Eylül 2017

Kurban Bayramının gelmesi ile birlikte en çok aranan kelimelerden biri Kurban Bayramı mesajları oldu. 

Sevdiklerinin ve yakınlarının Kurban Bayramını kutlamak isteyen vatandaşlar, sms ve resimli Bayram mesajlarını araştırmaya başladı. İşte Kurban Bayramında sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğinin en güzel, kısa, anlamlı ve komik Bayram mesajları.

# Bugün sevinç ve mutluluk günü, kederleri bir yana bırakıp huzurlu olalım. Bayramımızı doya doya yaşayalım. Hayırlı ve mutlu bayramlar

# Her şeye gücü yeten Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hayırlı bayramlar.

# Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet, bereket ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Bayramınız mübarek olsun.

# Evrenin yaratıcısı ve alemlerin Rabbı olan yüce Allah’a sonsuz hamd ve senalar olsun! Bayram bereketiyle, bolluğuyla yüreklerimizi doldursun, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

# Bir damla ümit serpilsin kalbinizle, bir damla mutluluk dolsun gönüllerinize , dualarınız kabul ve makbul, Bayramınız Mübarek Olsun.

# Mübarek Kurban Bayramınızı sevdiklerinizle beraber sağlıklı, mutlu ve huzur içinde geçirmenizi niyaz ederim. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun.

# Bir bayram gülüşü savur semaya, eski zamanlara gülücükler getirsin; öyle içten, öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme döndürsün. İyi Bayramlar.

# Bir Bayram daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederiz.

# Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, ama yine de mutlu, yine de umutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

# İster Ramazan ister Kurban, bugün bayramdır bayram. Haydi neşelen ey güzel insan! Hayırlı Bayramlar.

# Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenize tat veren, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram geçirmeniz dileği ile.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.