Gaziantep'te İki Kıraathaneye El Yapımı Patlayıcı ile Saldırı Düzenledi

Gaziantep'te akşam 22.00 sularında motosikletli bir sürücü, el yapımı patlayıcı ile iki kıraathaneye saldırdı. Patlayıcıyı iki kıraathanenin ortasına atan kişinin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Yayınlanma:
Gaziantep'te İki Kıraathaneye El Yapımı Patlayıcı ile Saldırı Düzenledi

Gaziantep'te bomba paniği yaşandı.

Gaziantep'te meydana gelen olay, mahalle halkını tedirgin etti. Bir motosikletli, iki kıraathanenin önüne el yapımı patlayıcı ile bir saldırı düzenledi. Atılan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bölgede panik yaşanırken herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Saldırıyı gerçekleştiren motosikletlinin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Gaziantep'te meydana gelen olay bugün saat 22.00 sularında meydana geldi. Gaziantep'in Kıbrıs Mahallesinde meydana gelen olayda, henüz kimliği saptanamayan motosikletli bir kişi, Magosa Caddesi üzerinden geçerken, Cadde'de bulunan iki kıraathanenin önüne el yapımı bir patlayıcı attı. Bir poşetin içinde atılan el yapımı patlayıcı büyük bir gürültü ile infilak ederken, patlama sonrasında şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Patlamanın meydana gelmesinin ardından ise bölgeye birçok polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler güvenlik önlemi aldı ve motosikletli kişinin kimliğini tespit etmeye başladı. Kimliği, polis ekipleri tarafından belirlenen saldırganın yakalanması için bölge genelinde çalışma başlatan ekipler, olay yerine gelen Emniyet Müdürü Erhan Gülveren'e bilgi verdi.

Gaziantep Valiliğinden ise konu ile ilgili bir açıklama yapıldı. Yapılan bilgilendirme açıklamasında şöyle denildi:

"Şahinbey ilçesi Kıbrıs Mahallesi Magosa caddesindeki iki kıraathanenin önüne motosikletli bir şahıs tarafından atılan poşetin patladığı anlaşılmıştır. Olaydan kaynaklanan herhangi bir can kaybı, yaralı ve maddi hasar yoktur. Olay çok yönlü araştırılmakta olup, fail yada faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir."

5haber.com  | Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.