Gözaltına Alınan HDP'li Vekiller Ahmet Yıldırım ve Osman Baydemir Serbest Bırakıldı

Alınan son dakika bilgilerine göre gündüz saatlerinde gözaltına alınan HDP Milletvekilleri Ahmet Yıldırım ve Osman Baydemir, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. İşte alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Gözaltına Alınan HDP'li Vekiller Ahmet Yıldırım ve Osman Baydemir Serbest Bırakıldı

Son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada HDP'li Vekilleri Osman Baydemir ve Ahmet Yıldırım'ın gözaltına alındığı belirtildi. Alınan son dakika bilgisine göre de ifadeleri alınan Milletvekilleri serbest bırakıldı.

HDP Grup Başkanvekili ve Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım ile Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, KCK davasının duruşması için geldikleri Diyarbakır Adliyesi'nde gözaltına alındı. Bugün duruşması yapılan KCK ana davasının sanıkları arasında bulunan HDP'li Ahmet Yıldırım ile Osman Baydemir milletvekili oldukları için dosyaları ayrılmıştı. Baydemir ve Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 8 milletvekili için mahkeme zorla getirilme kararı vermişti.

Serbest Bırakıldılar

KCK davasının duruşması için geldikleri Diyarbakır Adliyesi'nde gözaltına alınan HDP Grup Başkanvekili ve Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım ile Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir ifadelerinin ardından serbest bırakıldı

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Diyarbakır

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.