Hüseyin Sözlü Karaisalı Kar Şenliğinde Çocuklarla Birlikte Karda Lastikle Kaydı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, düzenlenen kar şenliğinde çocuklarla birlikte lastikte kaydı.

Yayınlanma:
Hüseyin Sözlü Karaisalı Kar Şenliğinde Çocuklarla Birlikte Karda Lastikle Kaydı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü, düzenlenen kar şenliğinde vatandaşlarla birlikte lastikle kayıp eğlendi.

Adana'nın Karaisalı İlçesi'ne bağlı olan ve 1166 rakımlı Kızıldağ bölgesinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün katılımıyla kar şenliği düzenlendi. Düzenlenen Karaisalı Kar Şenliğinde müzikli etkinlikler, ödüllü yarışmalar ve mangalda sucuk partisi de verildi. Bu yıl yoğun kar yağışının yaşandığı Kızıldağ Yaylası'nda kar kalınlığı 3 metre seviyesine kadar gelirken, festivale gelenler gönüllerince eğlendiler. Adanalıların sevincine ortak olan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de lastiğe oturup, karda kaydı.

ADANA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI HUSEYIN SOZLU, KAR SENLIGINDE VATANDASLARLA BIRLIKTE LASTIKLE KAYIP EGLENDI. FOTO:ADANA,(DHA)<p>

Çocuklar gibi eğlenen Başkan Sözlü, bölgenin Adana'ya 40 dakika mesafede olduğunu belirterek, hafta sonu tatili için güzel bir alternatif olduğunun altını çizdi.ADANA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI HUSEYIN SOZLU, KAR SENLIGINDE VATANDASLARLA BIRLIKTE LASTIKLE KAYIP EGLENDI. FOTO:ADANA,(DHA)<p>

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Adana haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.