İnfaz Koruma Memurlarına Hakaret Eden Nihat Doğan'a Cevap Bakanlık Müsteşarından Geldi

Canlı yayında infaz koruma memurlarına hakaret eden şarkıcı Nihat Doğan'a cevap, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'ten geldi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
İnfaz Koruma Memurlarına Hakaret Eden Nihat Doğan'a Cevap Bakanlık Müsteşarından Geldi

Bir televizyon programında sunuculuk yapan Nihat Doğan'ın Ceza İnfaz Korumu personelleri ile İnfaz Koruma Memurlarına yönelik yaptığı hakaretlere Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'ten cevap geldi.

İnfaz Koruma Memurlarına 'alçak' diyen Nihat Doğan'a müsteşardan yanıt geldi. Müsteşar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Nihat Doğan'a tepki gösterdi.

Adalet Bakanı Müsteşarı Kenan İpek yayınladığı mesaj şu ifadelere yer verildi: "Bir TV kanalında, şarkıcı olduğu söylenen ve haber programına ne için katıldığı anlaşılamayan kişinin Ceza İnfaz Personelimize yönelik Ağır hakaretler içeren sözleri, sorumluluk bilinci ve üstün görev anlayışıyla görevini yerine getiren Personelimizi derinden üzmüştür. Bu şahsın Tüm Ceza İnfaz personelimize yönelik hakaret içeren sözler sebebiyle hukuk zemininde gereğine tevessül edilecektir."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.