Maden sahasında mahsur kalan 61 yaşındaki kadın kurtarıldı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi, maden sahasında yaklaşık 3 gündür kurtarılmayı bekleyen 61 yaşındaki Fransız gezgin kadın, domuz avına çıkan avcılar tarafından fark edildi. Gezgini bulan avcı Hüseyin Destegül, “Sanki bir kedi sesi duydum ama çok acayip ince bir sesti” dedi.

Yayınlanma:
Maden sahasında mahsur kalan 61 yaşındaki kadın kurtarıldı

Destegül ve arkadaşı Erdi Toprak, maden sahası çevresinde ses duydu, kurtarılmayı bekleyen bir kedi sesi olduğunu sanan avcılar, çukurdan kendilerine uzatılan bir el gördü ve hemen yetkili birimleri arayarak yardım çağırdı.

Olaylar sonrasında Destegül, “Avlanmak için yer bakıyorduk. Arazide yürürken çukur bir yer gördük. Merak ettim, arkadaşa dedim gel bakalım ne var burada su mu var diye. Sanki bir kedi sesi duydum ama çok acayip ince bir sesti. Daha sonra oraya doğru bağırdık birinin pet şişe salladığını fark ettik. Durumu net görebilmek için uçurumun diğer ucuna geçince başında baret olan bir kişinin bitkin halde yerde yattığını gördük. Ardından hemen ekiplere haber verdik. Çok zor bir yerdeydi, bizim için de tesadüf oldu. Umarım sağlığına ve ailesine kavuşur.” şeklinde açıklama yaptı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.