Marmara ve Ege için Meteoroloji ve Valilik'ten fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Marmara ve Ege kıyılarında bu akşam saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına etkisi başlayacak. İstanbul Valiliği de bu nedenle vatandaşları olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yayınlanma:
Marmara ve Ege için Meteoroloji ve Valilik'ten fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan güncel hava tahmin raporuna göre, Marmara'da rüzgarın bugün akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden esmeye başlayacağı belirtiliyor. Rüzgarın 5 ila 7 zaman zaman 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtına etkisini yarın gece saatlerine kadar sürdürecek ve ardından etkisini kaybetmesi bekleniyor.

İstanbul Valiliği de sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yaparak, "Marmara’da rüzgarın bugün akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Salı günü gece saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Kuzey Ege Denizi için de fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü, Ege Denizi'nin kuzeyinde, doğu ve kuzeydoğu yönlerden 5 ila 7, zaman zaman 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına beklendiğini duyurdu. Denizciler ve bölge halkı, ulaşım ve diğer olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.