Nisan ayında bayram ettirecek! 14 milyon emekliye çift maaş sürprizi geldi

Emekli vatandaşlarımıza sevindirici haberler var! Nisan ayı içerisinde, emekli maaşlarına ek olarak ikinci bir ödeme yapılacak. Bu ekstra maaş, emeklilerimizin karşılaştığı mali zorluklara karşı bir rahatlama sağlayacak. Son gelen bilgilere göre, emekli bireyler bu ay içinde iki kat maaşın keyfini çıkarabilecekler.

Yayınlanma:
Nisan ayında bayram ettirecek! 14 milyon emekliye çift maaş sürprizi geldi

Akbank, emekli maaşlarını kendi üzerinden alan müşterilere özel bir kampanya duyurdu. “SGK Emekli Maaşınızı bizden alın, 10.000 TL’ye kadar promosyonun yanı sıra 2.500 TL chip-para hediye ediyoruz! Toplamda 12.500 TL kazanma şansı sizleri bekliyor!” açıklamasıyla, Mart ayının bitimine dek yapılacak başvurular sonucunda, Nisan ayında emekli maaşlarına ilave olarak 12.500 TL’ye kadar bonus ödeme yapılacağını bildirdi. Böylece, Nisan’da emekliler, emekli maaşlarına ek olarak, toplam iki maaş tutarında bir ödeme alacaklar.

emekliye bayram ikramiyesi

Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler için başvuru süresi 31 Mart 2024 tarihinde sona erecek. Başvuru yapan emeklilere, ilk emekli maaşı hesaplarına aktarıldığında, kampanya kapsamında ek ödemeler de hesaplarına eklenmiş olacak. En düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak hesaplandığında, emekliler promosyon dahilinde toplamda 20 bin TL’ye varan bir ödeme alarak, adeta çift maaşın mutluluğunu yaşayacaklar.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.