Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram Lice'deki çatışmada şehit oldu

Diyarbakır'ın Lice İlçesinde bugün meydana gelen çatışmada Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram şehit oldu. Şehidin acı haberi ailesine ulaştı.

Yayınlanma:
Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram Lice'deki çatışmada şehit oldu

Diyarbakır'ın Lice İlçesinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonlarda çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş 26 yaşındaki Gökhan Bayram'ın acı haberi memleketi Samsun'da ki evine ulaştı.

Diyarbakır'ın Lice İlçe kırsalında yürütülen operasyonlarda bugün çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın acı haberi memleketi Samsun'da ki evine ulaştı. Şehitin acı haberi Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel tarafından anne Selma Hanım'a verildi. İlkadım İlçesi'nde ki şehidin oturduğu binaya ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Bekar ve bir erkek kardeşi olan şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın 5 yıldır görev yaptığı, babası Hakan Bayram'ın işinden dolayı Trabzon'da olduğu öğrenildi. Anne ve babası ayrı olan şehit Uzman Çavuş Bayram'ın cenazesinin bu akşam Samsun'a geleceği, yarın ise ikindi namazı sonrasında düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.