Sayısal Lotonun Sonucu Açıklandı-18 Mart 2017 Sayısal Loto Sonucu MPİ

Sayısal Loto sonuçları açıklandı. Sayısal Lotonun 18 Mart 2017 Cumartesi akşamı gerçekleşen çekilişinin sonuçları ve sonuçlara göre dağıtılan ikramiye tutarları açıklandı. İşte Sayısal Lotonun 18 Mart çekiliş sonucu ve bu sonuçlara göre dağıtılan ikramiye tutarı.

Yayınlanma:
Sayısal Lotonun Sonucu Açıklandı-18 Mart 2017 Sayısal Loto Sonucu MPİ

Milli Piyango İdaresi tarafından, her haftanın Cumartesi günü gerçekleştirilen ve büyük bir heyecana sahne olan sayısal loto çekilişi, bu hafta da gerçekleşti.

Her haftanın Cumartesi günü Türkiye genelinde binlerce vatandaşın iştiraki ile gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişi, bu hafta da tamamlandı ve çekiliş sonucuna göre kazandıran şanslı sayılar açıklandı. İşte binlerce kişinin merakla beklediği Sayısal Loto çekilişinin 18 Mart Cumartesi sonucu ve bu sonuca göre dağıtılan ikramiye tutarları.

Sayısal Lotonun 18 Mart çekilişi, bugün saat 21.15'te Milli Piyango İdaresi yetkilileri tarafından Milli Piyango genel merkezinde noter huzurunda gerçekleşti. Milli Piyango tarafından gerçekleşen çekiliş, MPİ resmi internet sitesi üzerinden de canlı olarak yayınlandı. Noter huzurunda gerçekleşen ve binlerce kişinin zengin olma hayali ile beklediği Sayısal Loto çekilişinin sonuçları aşağıda verilmiştir. İşte Sayısal Lotonun 18 Mart 2017 çekilişi ve bu çekiliş sonucuna göre dağıtılan ikramiye tutarları.

Sayısal Loto oyununun 18 Mart çekilişinde kazandıran şanlı sayılar 12, 16, 28, 37, 46 ve 49 şeklinde sonuçlandı. 48 sayı arasından gerçekleşen bu çekiliş sonucuna göre 6 bilen kimse çıkmayınca 1 milyon 743 bin TL'lik büyük ikramiye, gelecek hafta gerçekleşecek olan çekilişe devretti.

İşte Sayısal Loto çekilişinin detayları ve dağıtılan ikramiye tutarları.

6 bilen kişi sayısı: 1. Devir: 1.743.083 Lira

5 bilen kişi sayısı: 140 kişi: 5.244 Lira

4 bilen kişi sayısı: 7.029 kişi: 79 Lira

3 bilen kişi sayısı: 129.535 kişi: 12 Lira

Sayısal loto çekiliş sonucundan, şans oyunlarından, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.