Şevkat Yerimdar 5. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların sevilen dizisi Şevkat Yerimdar, yeni bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümün ardından ise yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Şevkat Yerimdar son bölümü ve yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
Şevkat Yerimdar 5. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Fox ekranlarının sevilen dizisi Şevkat Yerimdar, önceki akşam 5. bölümü ile ekranlara geldi. Daha önce 2 adet sinema filmi ile izleyici karşısına çıkan Şevkat Yerimdar, binlerce kişi tarafından büyük bir merak ve ilgi ile izlenmişti.

Sinema projeleri oldukça sevilen ve defalarca izlenen Şevkat Yerimdar, yapımcıların aldığı karar ile dizi projesine dönüştürüldü. Dizi olarak Fox ekranlarında yayınlanmaya başlayan Şevkat  Yerimdar, binlerce izleyicinin beğenisini bir kez daha kazanmış ve bir anda ekranların en sevilen dizileri arasında yerini aldı.

Önceki akşam ekranlara 5. bölümü ile gelen Şevkat Yerimdar, binlerce kişiyi ekran başına kilitlemişti. Ancak diziyi ekran başında izleyemeyen binlerce kişi, internet üzerinden yeni bölümü araştırmaya başladı. Dizinin yeni bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.fox.com.tr/Sevkat-Yerimdar/bolum/5 "

Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Ekranlara gelen 5. bölümün ardından Şevkat Yerimdar'ın 6. bölüm fragmanı yayınlandı.  İşte yayınlanan yeni bölüm fragmanı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.