Siirt'te katliam gibi trafik kazası'Botan Çayına yuvarlanan otomobilde 3 ölü, 1 kayıp

Siirt'ten alınan son bilgilere göre bir otomobil Boyon Çayına yuvarlandı. Aracın yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi ölürken 1 kişi de aranıyor.

Yayınlanma:
Siirt'te katliam gibi trafik kazası'Botan Çayına yuvarlanan otomobilde 3 ölü, 1 kayıp

Son dakika haberi Siirt'ten geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Siirt'in Pervari İlçesi'nde, bir araç kontrolden çıktı. Kontrolden çıkıp yaklaşık 150 metreden Botan Çayı'na yuvarlanan otomobilde bulunan 3 kişi öldü. Kayıp olduğu iddia edilen 1 kişi ise aranıyor.

Kaza, Pervari İlçesi Sarıdam Köyü yakınlarından meydana geldi. İlçe merkezinden Beğendik Beldesi'ne gitmekte olan ve henüz sürücüsü belirlenemeyen 56 AL 856 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, yaklaşık 150 metre yükseklikten Botan Çayı'na doğru yuvarlandı. Kazayı fark eden Sarıdam Köyü sakinleri, jandarma ve sağlık ekiplerine arayarak durumu haber verip, araçtakilerin yardımına koştu. Köylüler, otomobilde bulunan Zahit Yaman, Mehmet Emin Gönül ve henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişinin cesetlerine ulaştı.

Jandarma ekipleri, araçta bir kişinin daha olduğu iddiası üzerine, köylülerin de yardımıyla arama çalışması başlattı.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, kayıp olduğu kişiyi arama çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Siirt

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.