Son Dakika! Adana'da İş Cinayeti: 2 Taşeron İşçi Öldü, 4 İşçi Ağır Yaralı

Adana'da facia yaşandı. Alınan son bilgilere göre vinç ile fabrikanın çatısına çıkarılan işçiler, halatın kopması sonucu aşağı düştü. 2 İşçi hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika! Adana'da İş Cinayeti: 2 Taşeron İşçi Öldü, 4 İşçi Ağır Yaralı

Son dakika haberi: Adana'da bir facia yaşandı. Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikanın çatısına kaplama yapmak giden işçiler fş kazası geçirdi. İşçiler için vinçle çıkartılan 6 işçi, sepet halatının kopması sonucu 10 metrelik yükseklikten aşağı düştü. 10 metrelik yükseklikten aşağı düşen işçilerin 2'si hayatını kaybederken, 4 işçi ise ağır şekilde yaralandı.

Olay, bugün öğle saatlerinde merkez Sarıçam İlçesi'ndeki Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir gübre fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, fabrika binasının çatısında kaplama yapacak olan taşeron şirketin çalışanları, vinç sepeti ile çatıya çıkartılmak istendi. 2 kişilik sepete 6 işçi binince, ağırlığı taşıyamayan halat koptu. Yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçilerden Murat Gümüş ile Cengiz Kutlam hayatını kaybederken; ağır yaralanan Halil Aslan, Latfi Kaya, Fehmi Kaya ve Mustafa Gümüş götürüldüğü hastanelerde tedaviye alındı.

Taşerona kadro konusunda son gelişmeler için lütfen tıklayın

Taşerona kadro haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber’i sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.