Son Dakika!! Diyarbakır'da Bir F-16 Savaş Uçağı Düştü (Olay Yerinden Görüntüler)

Diyarbakır'da bir F-16 savaş uçağı düştü. Alınan son dakika bilgilerine göre 8. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkan uçak, Yeşiltepe mevkisinde düştü. İşte olay yerinden gelen ilk görüntüler.

Yayınlanma:
Son Dakika!! Diyarbakır'da Bir F-16 Savaş Uçağı Düştü (Olay Yerinden Görüntüler)

Son dakika haberi Diyarbakır'dan geldi. Diyarbakır'da bir F-16 savaş uçağı düştü.

Diyarbakır'daki 8. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkan bir F-16 savaş uçağı, merkez Yeşiltepe Köyü yakınlarında düştü. Pilotun düşmeden önce uçaktan atladığı belirtildi. Bölgeye arama kurtarma ekipleri, ambulans ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden Açıklama Geldi: Pilot Sağ

Diyarbakır'da bir F-16'nın iniş sırasında düştüğü kazayla ilgili Türk Silahlı Kuvvetleri'nden açıklama yapıldı. Pilotun sağlık durulunun iyi olduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Türk Hava Kuvvetlerine ait bir adet F-16 tipi savaş uçağı, 12 Aralık 2016 günü saat 19.30 sularında eğitim uçuşu dönüşünde piste iniş için yaklaşırken, Diyarbakır Hava Meydanına yaklaşık 1,5-2 Mil mesafede iken henüz bilinmeyen bir sebepten düşmüştür. Pilot olaydan yara almadan kurtulmuş olup sağlık durumu iyidir. Kaza nedeninin belirlenmesi maksadıyla inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden, Türkiye haberlerinden, flaş gelişmelerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Diyarbakır

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.