Son Dakika !! İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti Binasına Saldıran Terörist Yakalandı

Alınan son dakika bilgilerine göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İl binasına lav silahı ile saldıran teröristin yakalandığı belirtildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika !! İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti Binasına Saldıran Terörist Yakalandı

Son dakika haberi geldi.

Alınan son dakika bilgilerine göre AK Parti İstanbul İl binası ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Binasına yönelik lavlı saldırıları gerçekleştirdiği belirlenen terörist Tekirdağ'da yakalandı.

İstanbul’da geçen cuma gecesi Sütlüce'deki AK Parti İl Başkanlığı ve Vatan Caddesi'ndeki İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen lavlı saldırıları gerçekleştiren dün de Esenyurt'ta polise ateş açan teröristin, İçişleri Bakanlığı'nın 'arananlar' listesinde yer alan DHKP/C'li terörist Şerif Turunç olduğu belirlendi. Tekirdağ ve İstanbul Emniyet müdürlüklerinin ortaklaşa yaptığı operasyonda şüpheli Şerif Turunç, kentin Gündoğdu Mahallesi’ndeki Selimiye Camii çevresinde ele geçti. Şüpheli Şerif Turunç'un üzerinde tabanca ve yanında bir çantanın bulunduğu belirtildi.

Teröristin Üzerinden Çıkanlar

Polis, Vatan Caddesi'ndeki emniyet binası, aynı gün AK parti il başkanlığı'na yönelik lav silahlı saldıları gerçekleştirdikten, sonra Esenyurt'ta polis otosuna ateş açıp kaçan terör örgütü üyesi Şerif Turunç'u Tekirdağ'da yakaladı. DHKP-C terör örgütü üyesi Şerif Turunç yere yatırılarak etkisiz hale getirildi. Yapılan aramada glock marka suikast silahının yanısıra, bir el bombası ve bir pusula ele geçirildi

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, spor haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, Türkiye haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.