Son Dakika ! Kocaeli'de Otomobil Yedek Parçası Üreten Fabrikada Büyük Yangın

Alınan son dakika bilgilerine göre Kocaeli'de otomobil yedek parçası üreten bir fabrikada yangın çıktı. İşte bölgeden alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Son Dakika ! Kocaeli'de Otomobil Yedek Parçası Üreten Fabrikada Büyük Yangın

Son dakika haberi Kocaeli'en geldi.

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde bulunan otomotiv yedek parçası üreten bir fabrika yangın çıktı. Çıkan yangın rüzgarın etkisiyle kısa süre içerisinde büyüdü. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

Akşam saatlerinde, Kartepe'de otomotiv yedek parça üretimi yapan bir fabrikanın sevkiyat ve satın alma bölümünde henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede rüzgarın da etkisiyle yayıldı. Alevlere başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Kartepe'de bulunan itfaiye ekipleri müdahale ederken, daha sonra diğer ilçelerden de takviye istenildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ile ambulans sevk edildi. Yangında otomotiv yedek parçaları ile paletler yandı. Pazar günü olması nedeniyle fabrikada çalışmanın olmadığı yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden, ekonomi haberlerinden, dünya haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Kocaeli

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.