Son Dakika! PKK'lı Teröristler Yüksekova'da İşçilere Saldırdı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Hakkari'de iş makinelerine PKK'lı teröristler saldırdı. Saldırı sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır olmak üzere 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika! PKK'lı Teröristler Yüksekova'da İşçilere Saldırdı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Son dakika haberi Hakkari'den geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde bölücü örgüt üyesi PKK'lı teröristler, iş makinelerini taşıyan konvoya saldırdı. Hain saldırı sonucunda 2 sivil öldü, 2'si ağır, 3 kişi de yaralandı.

Olay, bugün öğleden sonra Yüksekova İlçesi Çobanpınar bölgesinde meydana geldi. Güvenlik yolunun yapımını üstlenen firmanın şantiyesine giden iş makinlerini taşıyan 2 TIR ile bunlara eşlik eden 2 binek tipi araca, bir grup PKK'lı terörist tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 kişi yaşamını yitirdi, 2'si ağır, 3 kişi de yaralandı. Binek tipi bir aracı da ateşe veren teröristler, kaçtı.

Saldırının duyulmasının ardından olay yerine güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

Güvenlik güçleri, kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla bölgede hava destekli, geniş çaplı operasyon başlattı.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.