Son Dakika! Siirt Baykan Kaymakamının Makam Aracına Bombalı Saldırı

Son dakika haberi Siirt'ten geldi. Alınan bilgilere göre Sirrt Baykan Kaymakamının makam aracına bombalı saldırı düzenlendi. İşte bölgeden alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Son Dakika! Siirt Baykan Kaymakamının Makam Aracına Bombalı Saldırı

Son dakika haberi Siirt'ten geldi. Alınan son dakika bilgilerinde göre Siirt'in Baykan Kaymakamı ve aynı zamanda Belediye Başkan Vekilliği yapan Mehmet Kocabey'in makam aracının geçişi sırasında önceden PKK'lılar tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada can kaybı olmazken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Baykan ilçe Kaymakamı olan ve DBP'li Belediye başkanının görevden alınmasından sonra Belediye Başkan Vekilliği de yapan Mehmet Kocabey, sabah Yarımca Jandarma Karakolu'nu ziyarete gitti. PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcı, Kaymakam Mehmet Kocabey'in makam aracı geçerken infilak ettirildi. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken, güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı. Siirt Valisi Ali Fuat Atik'te yaşanan gelişme üzerine Baykan ilçesine gitti.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.