Son Dakika !! Usta Oyuncu Ayberk Atilla Hayatını Kaybetti (Ayberk Atilla Kimdir?)

Usta oyuncu Ayberk Atilla, yakalandığı mesane kanseri nedeniyle bugün hayatını kaybetti. Usta oyuncunun ölüm haberi sanat camiasını yasa boğdu. İşte detaylar ve usta oyuncu hakkında bilgi.

Yayınlanma:
Son Dakika !! Usta Oyuncu Ayberk Atilla Hayatını Kaybetti (Ayberk Atilla Kimdir?)

Son dakika acı haber geldi. Gelen haber sanat camiasını yasa boğdu.

Alınan son dakika bilgilerine göre usta oyuncu Ayberk Atilla hayatını kaybetti.

"Sadece mesane kanseri değil etrafa yayılmaya hevesli bir kanser. Doğal olarak kan değerlerim düşüyor. Patoloji neticesi geldi, kanserin türü de böylelikle belli oldu" ifadelerini kullanmıştı ve eklemişti, "Öncelikle kemoterapi tedavisi düşünülüyor ancak ben de kemoterapi tedavisine uzak bakıyorum" şeklinde konuşmuştu.

Ayberk Atilla Kimdir?

18 Eylül 1946 doğumlu Ayberk Atilla, İstanbul'da dünyaya geldi. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu bugün geçirdiği

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümünü bitiren usta sanatçı, sanat hayatına 1967 yılında Lale Oraloğlu Tiyatrosu'nda başlangıç yaptı. Daha sonra ise sırasıyla Münir Özkul Tiyatrosu, Altan Karındaş Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Üç Maymun Kabare, Enis Fosforoğlu Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde de rol alan Atilla, bir süre aranın ardından yeniden tiyatroya dönerek, BKM Oyuncuları kadrosuna katıldı. 2013 yılından beridir Dilek Türker- Tiyatro Ayna oyuncusudur. 12 Ocak 2017 tarihinde kanser hastalığına yakalandığı açıklandı. İBB Şehir Tiyatroları'nda Komik-i Şehir Naşit Bey Oyunu'nun provalarındayken Prömiyere iki gün kala hastaneye kaldırıldı. (Wikipedia)

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.