Sosyal medya şikayetiyle ortaya çıkan küflenmiş kek skandalı!

Mersin'de Denetim Sonucu Zincir Markette 11 Paket Küflenmiş Kek Bulundu

Yayınlanma:
Sosyal medya şikayetiyle ortaya çıkan küflenmiş kek skandalı!

Mersin'in Silifke ilçesinde, bir vatandaşın sosyal medya üzerinden yaptığı şikayet sonrası harekete geçen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, bir zincir marketin şubesinde 11 paket küflenmiş kek buldu. Olayın ardından market hakkında yasal işlem başlatıldı.

Saray Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki söz konusu zincir marketin şubesinde yaşanan bu olay, bir vatandaşın sosyal medya hesabında paylaştığı küflenmiş kek fotoğrafıyla başladı. Şikayetin ciddiyeti üzerine harekete geçen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, marketin ürünlerini denetlemek üzere olay yerine geldi.

Denetimler sırasında 11 paket kekin küflendiği tespit edildi ve bu ürünlerin satışına son verildi. Ayrıca, market hakkında 5996 sayılı Kanun kapsamında yasal işlem başlatıldı. İncelemelerin ardından küflenmiş keklerin, üretimin yapıldığı kente bağlı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne gönderileceği açıklandı. Bu olay, tüketicilerin sağlığını riske atan ürünlerin izlenmesi ve denetlenmesi gerekliliğini bir kez daha vurgulamakta.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.