Terminatör, Titanik ve Aliens'in Yıldızı Bill Paxton 61 Yaşında Hayatını Kaybetti

ABD'li ünlü sanatçı Bill Paxton, 61 yaşında hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Terminatör, Titanik ve Aliens'in Yıldızı Bill Paxton 61 Yaşında Hayatını Kaybetti

Alınan son dakika bilgilerine göre ABD'li ünlü aktör Bill Paxton, 61 yaşında hayatını kaybetti.

The Terminator, Titanic, Aliens, Twister gibi dünyaca ünlü filmlerdeki rolleriyle tanınan ABD'li aktör Bill Paxton'ın, "geçirdiği bir ameliyat sonrası yaşadığı komplikasyon" nedeniyle öldüğü açıklandı. 61 yaşında hayatını kaybeden Paxton'ın kariyerinde, sinema, televizyon ve dizi oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik de bulunuyordu.

Tom Hanks: "Bill Paxton Harika Bir Adamdı"

Hollywood yıldızlarından Tom Hanks, Bill Paxton'ın ölümünün ardından twitter hesabında, "Bill Paxton harika bir adamdı" yazarken, Yeni Zelandalı aktör Sam Neill da, "Bill Paxton'ın ölümünü duyunca son derece sarsıldım. Tanıyabileceğiniz en tatlı insandı. İyi bir aktördü ve kesinlikle çok komik biriydi" cümleleriyle duygularını paylaştı. Ünlü yönetmen John Carpenter, "Bill Paxton cömert, kibar ve yetenekli bir insandı. Çekici ve ilginç bir karizması vardı. Öldüğü için çok üzgünüm" ifadesini kullandı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, dünya haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.