Tunceli ve Sivas'ta Buzlanma Nedeniyle Trafik Kazası: 1 Ölü , 12 Yaralı

Tunceli'nin Pertek ve Sivas'ın Suşehri'nde meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybederken 12 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Tunceli ve Sivas'ta Buzlanma Nedeniyle Trafik Kazası: 1 Ölü , 12 Yaralı

Tunceli'nin Pertek İlçesinde bir otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Bugün Tunceli-Pertek karayolunda meydana gelen trafik kazasında, Pertek yönüne gitmekte olan ve 23 AV 610 plakalı olduğu açıklanan otomobil ile karşı yönden gelmekte olan 23 AN 513 plakalı kamyonet, yoldaki buzlanma nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında, Deniz Bal (35), Cenk Kan (37), Baki Turan (52) ve Cafer Toğaç (44) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedaviye alınan yaralılardan Deniz Bal, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Suşehri'nde Kaza: 9 Yaralı

Sivas'a bağlı Suşehri İlçesinde iki otomobilin çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında tünel inşaatında çalışan 9 işçi yaralandı.

Bugün saat 19.00 sularında, Suşehri-Zara karayolu Geminbeli geçidi yakınlarında meydana gelen kazada, Suşehri'nden, inşaatı devam eden Geminbeli Tüneli'ne çalışmaya giden işçilerin bulunduğu ve Fikri Göz (31) yönetiminde olduğu açıklanan 58 SA 938 plakalı otomobil ile aynı yerde çalıştıktan sonra evlerine dönmek için yola çıkan işçileri taşıyan Ali Çil yönetimindeki 61 BD 493 plakalı otomobil, çarpıştı. Yoldaki buzlanma nedeniyle olduğu belirlenen kazada, Mustafa Öztürk (31), Fikri Göz (31), İsmail Hakkı Çil (25), Hasan Türk (42), Yılmaz Çalışır (24), Muhammet Emin Kuş (16), Ali Çil, Mustafa Ataç ve Ali Kutil yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.