Ünlü Psikolog Alper Engeler Uradığı Bıçaklı Saldırıda Hayatını Kaybetti | SON DAKİKA

Ünlü psikolog Alper Engeler, Kadıköy'de uğradığı bıçaklı saldırı sonrası hayatını kaybetti. Saldırgan ise yakalanarak gözaltına alındı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Ünlü Psikolog Alper Engeler Uradığı Bıçaklı Saldırıda Hayatını Kaybetti | SON DAKİKA

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi.

Kadıköy'de ünlü psikolog Alper Engeler, tartıştığı bir kişi tarafın bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Caferağa mahallesi Ağabey sokakta saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddiya göre, 49 yaşındaki klinik psikolog Alper Engeler, alkollü bir şekilde sokağa gelerek gürültü çıkarmaya başladı. O sırada sokakta bulunan bir su dükkanında kalan işçi Hızır E. gürültüden rahatsız olup dışarı çıkarak psikologla tartışmaya başladı.

Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Tartışma bir anda küfürlü kavgaya dönüştü. Hızır E. kendsine küfür ettiği iddiasıyla, işyerinden aldığı ekmek bıçağı ile psikolog Engeler'i bıçakladı. Engeler, yere yığılırken çevredeki vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Engeler'in olay yerinde hayatını kaybettğini belirledi. Engeler'in cenazesi polisin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Adliyeye Sevk Edildi

Ünlü psikoloğu bıçakladığı belirlenen şüpheli Hızır E. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin çalışması sonrası kısa sürede yakalanarak polis merkezine götürüldü. Şüphelinin polis merkezindeki verdiği ifadesinde küfür ettği için bıçakladığı iddiasında bulundu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen Hızır E. emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.