Zonguldak ve Şile'de Eğitime Hava Muhalefeti Molası: Şiddetli Yağışlar Nedeniyle Okullar 1 Gün Tatil

Zonguldak Valiliği ve İstanbul'un Şile ilçesi, şiddetli yağışlar nedeniyle eğitime bir günlük ara verdiğini duyurdu. Zonguldak'ta engelli ve hamile kamu çalışanlarına idari izin verilirken, Şile'de ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Yayınlanma:
Zonguldak ve Şile'de Eğitime Hava Muhalefeti Molası: Şiddetli Yağışlar Nedeniyle Okullar 1 Gün Tatil

Zonguldak ve Şile'de Eğitim Öğretime Yağış Engeli

Türkiye genelinde etkisini gösteren şiddetli yağışlar, hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Zonguldak Valiliği, yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle kent genelinde eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı. Bu süreçte, kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağı belirtildi. İstanbul'un Şile ilçesinde de hava muhalefeti nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmesine karar verildi. Ülke genelinde devam eden şiddetli yağışların yanı sıra fırtına ve kar yağışının da etkili olduğu bölgelerde, vatandaşların tedbirli olmaları öneriliyor.

Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Zonguldak il genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelde 20 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır."

screenshot-38.png

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.