7. Koğuştaki Mucize Netflix'te

7. Koğuştaki Mucize filmi  Netflix'e ne zaman düşeceği merak ediliyordu. Netflix'in mart ayında yayınlayacagı yapımlar arasında 7. koğuştaki mucizeye de yer verildi. 7. koğuştaki mucize filminin netflixte yayınlanması sinema...

Yayınlanma:
7. Koğuştaki Mucize Netflix'te

7. Koğuştaki Mucize filmi  Netflix'e ne zaman düşeceği merak ediliyordu. Netflix'in mart ayında yayınlayacagı yapımlar arasında 7. koğuştaki mucizeye de yer verildi. 7. koğuştaki mucize filminin netflixte yayınlanması sinema severleri sevindirdi. Sinemada izleyip tekrar izlemek isteyenler için veya hiç izlemeyenler için güzel bir fırsat oldu.

Heyecanla beklenen film 7. koğuştaki mucize filmi 13 mart cuma Netflix'te yayınlandı. Netfilix kullanıcıları bu tarihten itibaren filmi izleyebileceklerdir.

Netfilix kullanıcıları e posta yada telefon numaraları ile şifre alarak Netflix'i açarak izleyebileceklerdir. İlk ay için ücret alınmıyor 30 gün ücretsiz hizmet veriyor.

7. koğuştaki mucize 7 yaşındaki küçük kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. Bir ege kasabasında küçük bir kız ölür ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babannesi ile yaşayan Memo'dur. Memo her ne kadar suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da kimse ona inanmaz . İdam cezasına çarptırılan memo'nun yakınları adaletin sağlanması için ellerinden geleni yaparlar.

Filmin Başrollerinde Aras Bulut İynemli , Nisa sofia Aksongur , Celile Toyon , İlker Aksum, Mesut Akusta gibi oyuncular oynamıştır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.