BABİL DİZİSİ

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, senaryosunu Özlem Yücel ve Nüket Bıçakçı kaleme aldığı Babil dizisi başlıyor.Babil dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Aslı...

Yayınlanma:
BABİL DİZİSİ

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, senaryosunu Özlem Yücel ve Nüket Bıçakçı kaleme aldığı Babil dizisi başlıyor.

Babil dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Aslı Enver, Ozan Güven, Birce Akalay, Mesut Akusta gibi önemli isimler yer aldı. Dizi 17 Ocak Cuma günü saat 20.00'da STAR TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Babil Dizisinin Konusu

Ekonomi profesöru olan İrfan'ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz'in hastalanmasıyla hayatı alt üst olur. Kapılar birer birer yüzüne kapanırken karısı Eda'nın çocukluk arkadaşları Egemen'den yardım istemesiyle İrfan kendisini karanlık maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı büyük aşkı İlay'ın tehlikeli iş adamı Süleyman'ın sevgilisi olarak ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Karşısına çıkan idealist genç kız onun kurtarıcısı olabilecek mi ?

Merakla beklenen dizi bu akşam başlıyor. İyi seyirler

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.