Charlie Says Filminin Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Ünlü seri katil Charles Manson'ın hayatını konu alan Charlie Says filminin başrol oyuncusu belli oldu. Geçtiğimiz kasım ayında cezasını çektiği hapishanede 83 yaşında hayatını kaybeden Charles Manson'ın gençliğini, İngiliz...

Yayınlanma:
Charlie Says Filminin Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Ünlü seri katil Charles Manson'ın hayatını konu alan Charlie Says filminin başrol oyuncusu belli oldu. Geçtiğimiz kasım ayında cezasını çektiği hapishanede 83 yaşında hayatını kaybeden Charles Manson'ın gençliğini, İngiliz aktör Matt Smith canlandıracak.

Charles Manson ve arkadaşları, çocukluğundan beri bir suç dünyasında büyümüştür. 1969'da yönetmen Roman Polanski'nin 8 aylık hamile eşi aktris Sharon Tate'in de aralarında bulunduğu 9 kişiyi vahşice öldürmekle suçlanmışlardı.

Charles Manson'un cinayetlerinin sayısı belirlenememektedir. Liderliğini yaptığı grubun en az 35 ölümden sorumlu olduğu sanılmakta. California'da idam cezası kalktığı için ve sayısı belli olmayan cinayetten yargılanan Manson, ömür boyu hapis cezasına dönüştürülmüştü.

Çekimlerine Los Angeles'ta nisan ayında başlanacak olan filmin oyuncu kadrosunda; Suki Waterhouse, Hannah Murray, Odessa Young, Marianne Rendon, Cara Gugino, Kaylie Carter ve Merritt Wever yer alacak.

Filmin senaryosunu American Psycho'yu kaleme alan Guinevere Turner üstleniyor. Filmin senaryosu, Yazar Ed Sanders'ın 1971'de en çok satanlar arasına giren 'The Family' ve Karlene Faith'in 'The Long Prison Journey of Leslie Van Houten' kitaplarından uyarlanacaktır.

Charlie Says filminin henüz resmi gösterim tarihi bilinmiyor. Yönetmen Quentin Tarantino da bu yıl 9. filminde Charles Manson ve 1969 yılına odaklanmayı planlıyor. Tabi Tarantino'nun da 9. filmi şu an askıda.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.