Cristopher Nolan'ın yeni filmi Dunkirk'in yeni fragmanı yayınlandı

Dünyaca ünlü yönetmen Cristopher Nolan'ın yeni filmi Dunkirk'in yeni fragmanı sinemaseverlerle buluştu. İşte yayınlanan yeni fragman.

Yayınlanma:
Cristopher Nolan'ın yeni filmi Dunkirk'in yeni fragmanı yayınlandı

Dünyaca ünlü yönetmen Critopher Nolan'ın 21 Temmuz günü vizyona girecek yeni filmi Dunkirk’ten yeni bir fragman geldi.

Sinemaseverlerin uzun süredir büyük bir merakla beklediği ve başrollerinde Tom Hardy, Harry Styles, Cillian Murphy, Mark Rylance, Fionn Whitehead, Aneurin Barnard ve Jack Lowden gibi isimlerin yer aldığı Dunkirk filminin yeni bir fragmanı izleyici ile buluştu.

İşte yayınlanan o fragman

Yapım Aşaması

Warner Brothers, Eylül 2015'de yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filminin 21 Temmuz 2017'de yayınlanacağını açıklanmıştı. Aynı yılın sonlarında filmin 2. Dünya Savaşı sırasında kuzey Fransa'nın tahliyesini konu edindiği ve isminin Dunkirk olacağı onaylanmıştı.

Çekimler

Çekimler Mayıs 2016'da yaşanan gerçek olayların en gerçek yerlerinde başlayacak. Film IMAX 65 mm ve 65 mm. geniş film boyutunda çekildi. Warner Bros Stüdyolarının başkanı Greg Silverman ''Biz yaptığı filmlerle birçok başarı elde etmiş yönetmen Christopher Nolan ile işbirliğimizin devam edeceği için heyecanlıyız. Dunkrik heyecanlı ve güçlü bir hikâye ve biz Chris, Emma ve diğer oyuncuları büyük sahnede görmek için heyecanlıyız'' dedi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.