ELTİLERİN SAVAŞI SİNEMAYA NE ZAMAN ÇIKIYOR? ELTİLERİN SAVAŞI FRAGMANI

Gupse Özay ve Merve Dizdar'ın başrolde olduğu "Eltilerin Savaşı" filmi için geri sayım başladı. Senaryosunu da Gupse Özay'ın yazdığı filmin 31 Ocak'ta seyirciyle buluşacağı belli oldu. Sultan ve gizemin evlilik anlayışları,...

Yayınlanma:
ELTİLERİN SAVAŞI SİNEMAYA NE ZAMAN ÇIKIYOR? ELTİLERİN SAVAŞI FRAGMANI

Gupse Özay ve Merve Dizdar'ın başrolde olduğu "Eltilerin Savaşı" filmi için geri sayım başladı. Senaryosunu da Gupse Özay'ın yazdığı filmin 31 Ocak'ta seyirciyle buluşacağı belli oldu. Sultan ve gizemin evlilik anlayışları, sosyal medya düşkünlükleri ve aile kurarken yaşadıkları ilginç olayları konu alan filmin daha önce ne zaman yayınlanacağı açıklanmamıştı. İki kız ve iki erkek kardeşlerin hikayesinin anlatıldığı Eltilerin Savaşı filminin 31 Ocak'ta sinemaya çıkacağı duyuruldu.

Vizyona çıkacak Eltilerin Savaşı filminin senaryosunu Gupse Özay kaleme aldığı. Yönetmen koltuğunda ise Onur Bilgetay oturuyor. Eğlence dolu fragmanının sinema severlerle buluşmasıyla filmin vizyona çıkmaya hazır olduğu duyuruldu. Dizide Gupse Özay ve Merve Dizdar'a Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu eşlik ediyor.

İki elti olan Sultan ve Gizem arasında tatlı çekişmeler bitmek bilmeyen rekabetler yaşanıyor. Sosyal medya düşkünü olan sultan ve gizem'in evlilik anlayışları ve yaşadıkları ilginç olaylar anlatılıyor.

https://youtu.be/EGwPtioTEqE

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.