Ferzan Özpetek’in Yeni Filmi Napoli Velata İtalya'da Gösterime Giriyor

1959 İstanbul doğumlu olan ve İtalya’da yaşayan Türk senarist, oyuncu ve yönetmen Ferzan Özpetek’in  yeni filmi Napoli Velata İtalya'da gösterime giriyor.

Yayınlanma:
Ferzan Özpetek’in Yeni Filmi Napoli Velata İtalya'da Gösterime Giriyor

“İstanbul Kırmızısı” filminden sonra 12. uzun metraj filmi için tekrar yönetmen koltuğuna oturan Ferzan Özpetek, Napoli Velata filminin çekimlerine 13 Mayıs'ta başladığını ve senaryosunu 2 yıl önce yazdığını söyledi. Romantik ve gerilim türünde olan Napoli Velata filminin oyuncu kadrosunda; Alessandro Borghi, Giovanna Mezzogiorno, Isabella Ferrari, Maria Pia Calzone, Peppe Barra, Bıagıo Forestıerı, Lına Sastrı, Carmıne Recano ve Angela Pagano yer alıyor.

Filmin dağıtımını Warner Bros'un yaptığı Napoli Velata filmin kısaca konusu; Bir cinayet sahnesinin ardından, Andrea (Alessandro Borghi) ile Adriana (Giovanna Mezzogiorno) arasında başlayan aşkla ve daha sonra işlenen bir şiddet suçu arasında kalan kadının hikayesini anlatıyor. Film 28 Aralık 2017 hayranlarıyla buluşacak. Filmin Türkiye'de ne zaman gösterime gireceği ve Türkçe adının ne olacağı belli değil. Filmin tanıtımı aşağıda yer almaktadır.

Usta yönetmen Ferzan Özpetek'in diğer filmleri; İstanbul Kırmızısı (2017), Kemerlerinizi Bağlayın (2014), Şahane Misafir (2012), Serseri Mayınlar (2010), Mükemmel Bir Gün (2008), Bir Ömür Yetmez (2007), Kutsal Yürek (2005), Karşı Pencere (2003), Cahil Periler (2001), Harem Suare (1999) ve Hamam (1997)

Napoli Velata Filminin Fragmanı

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.