Game of Thrones Oyuncularının Yer Aldığı Projeler ve Rolleri

Game of Thrones'un sekizinci sezonu 2019 baharında prömiyer yapacak. Peki ya kavuşma gününe kadar, diziyle bütünleşmiş oyuncuları hangi filmlerde ya da dizilerde izleyeceğiz? İşte beyazperde'nin derlediği Game of Thrones performanslarıyla...

Yayınlanma:
Game of Thrones Oyuncularının Yer Aldığı Projeler ve Rolleri

Game of Thrones'un sekizinci sezonu 2019 baharında prömiyer yapacak. Peki ya kavuşma gününe kadar, diziyle bütünleşmiş oyuncuları hangi filmlerde ya da dizilerde izleyeceğiz? İşte beyazperde'nin derlediği Game of Thrones performanslarıyla hafızalara kazınan oyuncuların, önümüzdeki dönemlerdeki proje ve rolleri.

  • Emilia Clarke 

    Emilia Clarke 2018'in en çok merak edilen filmlerinden biri olan Solo: A Star Wars Story ile izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca gerilim filmi Above Suspicion'ın kadrosunda da yer alıyor.

  • Alfie Allen

İngiliz oyuncu, 1987 yapımı Predator'ın devam filmi olan Predator'da rol aldı.

  • Sophie Turner 

    Josie ve Time Freak filmlerinin ardından merakla beklenen X-Men: Dark Phoenix'te Jean Grey karakterini canlandıracak.

  • Gwendoline Christie 

    Yakın dönemde Star Wars: The Last Jedi'de izlediğimiz ve üretken bir dönemden geçen Christie'nin yeni dönem filmleri arasında usta yönetmen Robert Zemeckis'in yeni filmi The Women of Marwen, korku filmi In Fabric ve bilim kurgu türündeki The Darkest Minds var.

  • Kit Harington 

    Game of Thrones'un en büyük yıldızlarından Harington, dönem dizisi Gunpowder'da başrol olarak karşımıza çıkıyor. İngiliz aktör ayrıca Xavier Dolan'ın yeni filmi The Death and Life of John F. Donovan'da da var.

  • Aidan Gillen 

    Dave Allen at Peace ve The Lovers'ın yanı sıra Queen filmi Bohemian Rhapsody'de de rol alacak olan Gillen, filmde ünlü grubun menajerine hayat verecek. Gillen ekranda ise The Spy Who Came in from the Cold adlı mini dizide boy gösterecek.

  • Peter Dinklage

Game of Thrones'un en sevilen karakterlerinden Tyrion Lannister'a hayat veren Dinklage'in önünde üç yeni film var: I Think We're Alone Now, Avengers: Infinity War, My Dinner with Herve

  • Nathalie Emmanuel 

    Maze Runner: The Death Cure ile yakın zamanda vizyona konuk olan Emmanuel'i Holly Slept Over adlı komedi filminde ve The Titan'da göreceğiz.

  • Maisie Williams

    Ünlü aktris, Early Man adlı animasyonda Mona karakterini seslendirdi. Yakın zamanda Departures ve Mary Shelley ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Williams, 2019 başlarında vizyona girecek The New Mutants'ın kadrosunda da var.

  • Nikolaj Coster-Waldau 

    Takviminde tek bir filmi bulunan Coster-Waldau'yu kült yönetmen Brian de Palma'nın yeni filmi Domino'da izleyeceğiz. Waldau'nun Kopenhaglı bir polis rolünde yer aldığı dizide, bir başka Game of Thrones oyuncusu Carice Van Houten de var.

  • Lena Headey

    Headey'i yakın zamanda Dwayne Johnson ile birlikte rol aldığı, güreşçi bir ailenin hikayesini ele alan Fighting with My Family'de izleyeceğiz. Başarılı aktris ayrıca Game of Thrones'tan arkadaşı Iain Glen ile birlikte The Flood filminde de rol alacak.

  • Kristofer Hivju

    Norveçli aktör, Norveç yapımı, dram ve gerilim türündeki TWIN dizisinde ikiz kardeşleri canlandıracak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.