Game of Thrones'un Senaristlerinden Yeni Star Wars Filmi Geliyor

Dünyada ünlü popüler fantastik kurgu dizisi ve sevilerek takip edilen Game of Thrones dizisiyle büyük başarı elde eden yapımcılar David Benioff ve D.B. Weiss, yeni Star Wars (Yıldız Savaşları) filmi geliyor.Walt Disney ve Lucasfilm'den...

Yayınlanma:
Game of Thrones'un Senaristlerinden Yeni Star Wars Filmi Geliyor

Dünyada ünlü popüler fantastik kurgu dizisi ve sevilerek takip edilen Game of Thrones dizisiyle büyük başarı elde eden yapımcılar David Benioff ve D.B. Weiss, yeni Star Wars (Yıldız Savaşları) filmi geliyor.

Walt Disney ve Lucasfilm'den gelen resmi açıklamaya göre; David Benioff ve D.B. Weiss’in yeni Star Wars (Yıldız Savaşları) filmlerinin senaryosunu ve yapımcılığını tüm dünyanın sevilerek izlenen ve izlenme rekorları kıran Game of Thrones ekibi tarafından üstleneceğini belirtti.

Star Wars: The Last Jedi filminin yönetmen Rian Johnson tarafından geliştirilen ve 2020'den sonra beyaz perdede göreceğimizi, yeni Star Wars üçlemesinde ve Skywalker efsanesinin konu edildiği bağımsız şekilde bir spin-off filmi olmak üzere dört ayrı projede yer alacak.

Lucasfilm Başkanı Katleen Kenney, konuyla ilgili olarak, Emmy ödüllü senaristler hakkında şunları söyledi:

"Benioff ve Weiss'in karmaşık karakterleri irdeleme ve hikaye derinliğini işleme konusundaki başarısı ile zengin mitoloji bilgilerinin hakimiyetleri, Star Wars'ta yeni bir çığır açacağını düşünüyorum" dedi.

Benioff ve D. B. Weiss'in kaleme alacağı yeni Star Wars filmlerinin tarihleri ve filmin oyuncu kadrosu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.