Gülse Birsel ile Engin Günaydın sinema projesi ile beyaz perdeye geliyor

Usta sanatçılar Gülse Birsel ile Engin Günaydın'dan hayranlara film müjdesi geldi. İşte ikilinin üzerinde çalıştığı film projesi.

Yayınlanma:
Gülse Birsel ile Engin Günaydın sinema projesi ile beyaz perdeye geliyor

Bir dönemlerin fenomen dizisi Avrupa Yakası'nda beraber gördüğümüz ünlü oyuncular Engin Günaydın ile Gülse Birsel, bir sinema filmi projesi için tekrar bir araya geldi. Sinema projesi için bir araya gelen ikili, milyonlarca takipçilerini kahkahaya boğacak.

Ünlü sanatçı Gülse Birsel, Avrupa Yakası adlı dizide beraber rol aldığı usta sanatçı Engin Günaydın ile bir sinema projesinde beyaz perdeye gelecek. Geçtiğimiz kış mevsiminde bir arada görüntülenen ikili, bir dizi projesinde tekrar ekranlara geleceğiniz açıklamıştı.

Ancak alınan son bilgilere göre sevilen ikilinin bir dizi için değil, sinema projesi için bir araya geldiği öğrenildi.

Senaryo Tamam

Gülse Birsel'in bir süredir üstünde çalıştığı senaryoyu tamamladığı ve senaryonun komedi üzerine kurulu olduğu öğrenildi. Beşiktaş Kültür Merkezi tarafından yapımcılığı üstlenen filmin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan oturuyor. Başrolde ise usta oyuncu Engin Günaydın var.

Filmin önümüzdeki dönemlerde beyaz perdeye gelmesi bekleniyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.