Hızlı ve Öfkeli 8'de minik Brian'ın performansı göz doldurdu

Hızlı ve Öfkeli'nin son filminde Toretto'nun çocuğu olarak rol alan bebek, filmdeki performansı ile göz doldurdu. İşte filmden kareler.

Yayınlanma:
Hızlı ve Öfkeli 8'de minik Brian'ın performansı göz doldurdu

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından büyük bir merakla beklenen Hızlı ve Öfkeli'nin devam filmi vizyona girdi. Hızlı ve Öfkeli 8 dünya genelinde 14 Nisan'da vizyona girdi ve şimdiye kadar ciddi bir izlenme oranı ile izlendi. Filmi sinemada izleyen takipçilerin, film sonrası en çok konuştukları sahneler, Dominic Toretto'nun bebeğinin sahneleri oldu.

Deckard Shaw (Jason Statham) ile çekilen sahnelerindeki sempatik tavırları ile izleyiciden tam not alan ve bebek, tepkileri ve jest ile mimiklerinde adeta usta bir oyuncu gibi tavırlar ortaya koydu. Filmin sonunda ise çocuğun kurtarılması sonrasında beklenen oldu. Çocuğun adının ne olduğunu merak eden izleyicilerin kalbinden gelen isim Brian'dı. Filmin sonunda ise Van Diesel, çocuğun adını açıkladı.

Hızlı Öfkeli serisinin yıldızı Paul Walker'in yanarak hayatını kaybetmesi sonucu büyük üzüntü yaşanmıştı. Paul Walker'in filmdeki adı olan Brian'dı. Van Diesel ise çocuğa Brian'ın adını verdiğini açıkladı.

Hızlı ve Öfkeli Konusu

Senelerdir beraber çalışmakta olan ve adeta bir aile gibi olan ekibin beyni konumundaki Dominic Toretto (Vin Diesel), karısı Letty (Michelle Rodriguez) ile balayındayken gizemli Cipher’ın (Charlize Theron) saflarına katılarak en yakınındaki insanlara ihanet eder. Tam bir teknoloji dehası olan Cipher, ekip içinde gerçek bir kaos çıkarmak için Dım’u yanına çekmeyi başarır. Bu olay sonrasında büyük şok yaşayan ekip, olayın şokunu üzerinden atlatmaya çalışır. Daha sonra ise ekip, Cipher ve Dom’u durdurabilmek için eski düşmanları Deckard Shaw’un da (Jason Statham) yardımına ihtiyaç duyacaktır.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.