İçerde sezon finali ne zaman? Sezon finaline kaç bölüm kaldı?

İçerde dizisi ne zaman sezon finali yapacak? İçerde hangi bölümü ile sezonu kapatacak? İşte yapılan son açıklama ve sezon finali bölümü.

Yayınlanma:
İçerde sezon finali ne zaman? Sezon finaline kaç bölüm kaldı?

Show Tv ekranlarının en çok izlenen ve her hafta reyting rekorlarını alt üst eden İçerde dizisinin yapım şirketi Ay Yapım'dan bir açıklama geldi ve dizinin sezon finalini ne zaman yapacağı belli oldu.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral ve Mustafa Uğurlu tanınan ve sevilen oyuncuların paylaştığı İçerde dizisi, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir heyecan ve ilgi ile takip ediliyor. Yaz sezonuna girilmesi ile birlikte birçok dizi sezon finali yaparken İçerde'nin ne zaman sezon finali yapacağı büyük bir merak konusuydu.

Beklenen açıklama geldi ve İçerde dizisinin 19 Haziran Pazartesi günü ekranlara gelecek bölümü ile sezonu kapatacağı  belirtildi.

Ödüllü Köstebek adlı filmin uyarlaması olan yapım, farklı insanlara ve amaçlara hizmet eden birbirinden habersiz iki kardeşin yaşadıklarını ekranlara uyarlıyor. Son dört bölümüyle ekranlarda arzı endam eden ve reyting sıralamasında üst seviyelerden düşmeyen İçerde’nin büyük finalinde neler olacağı, Yılmaz kardeşlerin birbiri hakkındaki gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği ise dizinin hayranlarının kafasındaki en büyük soru işareti.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.