La Casa de Papel 4. Sezon 3 Nisan 2020'de başlıyor

Netflix, La Casa de Papel dizisinin 4. sezon 1. bölümünün ne zaman yayınlanacağını duyurdu. Tanıtım videosunda bir sürpriz bizleri bekliyor.

Yayınlanma:
La Casa de Papel 4. Sezon 3 Nisan 2020'de başlıyor

İlk sezonun yayınlanmasının ardından tüm dünyada ses getiren İspanyol yapımı dizisi La Casa de Papel Netflix'in dikkatini çekmeyi başardı ve bu platformda yayınlanmaya başladı. Ardından yapımcılığını Netflix üstlenerek daha fazla kitleler tarafından dizinin seyredilmesini sağladı.

3. sezonun ilk 2 sezona göre pek beğenilmemesinin ardından Netflix yine de 4. sezona onay verdi ve çekimleri tamamlanan 4. sezon 2020 yılında bizlerin beğenisine sunulacak.

La Casa de Papel 4. Sezon Ne Zaman?

Netflix La Casa de Papel dizisinin yeni sezonun ne zaman başlayacağını bir video ile duyurdu. La Casa de Papel 4. Sezon 3 Nisan tarihinde yayınlanacak. Netflix dizinin tüm bölümlerini aynı anda yüklediği için sezon aynı günde izlenebilecek. Tek bölüm açıp sezonu bitirilen dizi olarak merak uyandıran ve sürükleyiciliği üst düzeyde olan La Casa de Papel dizisinin 4. sezonu heyecanla bekleniyor.

Yayınlanan tanıtım videosunda bir sürpriz

Netflix La Casa de Papel'in yeni sezonun tarihini duyurduğu videoda dizinin sevilen ancak dizide hayatını kaybeden Nairobi karakterine yer verdi. Daha önceki sezonlarda Berlin karakteri ölmüştü ancak çok sevilen karakteri 3. sezonda tekrar göstermek için hikayeyi ayarlayan dizi yapımcıları bu kez de Nairobi için aynı şeyi planlıyor olabilirler.

İşte Netflix tarafından yayınlanan tanıtım videosu

"ASIL KAOS ŞİMDİ BAŞLIYOR." açıklamasıyla yayınlanan video

5haber.com Kültür Sanat ekibi

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.