Martin Scorsese'den Yeni Dizi Geliyor

Dönem dizilerinin ilk bölümlerini yöneten Oscar ödüllü Amerikalı yönetmen Martin Scorsese, yeni dizi projesinde farklı bir tarihi döneme geçiş yapıyor. Scorsese, tarihi Antik Roma'nın hükümdarlarını anlatacak 'The Caesars'...

Yayınlanma:
Martin Scorsese'den Yeni Dizi Geliyor

Dönem dizilerinin ilk bölümlerini yöneten Oscar ödüllü Amerikalı yönetmen Martin Scorsese, yeni dizi projesinde farklı bir tarihi döneme geçiş yapıyor. Scorsese, tarihi Antik Roma'nın hükümdarlarını anlatacak 'The Caesars' dizisi için çalışmalara başladı.

General Julius Caesar'ın gençlik yıllarını ve iktidara yükselmesini anlatarak başlayacak olan The Ceasar dizisinin ilk bölümün yazıldığı ve sezonun geri kalanı için ana hatların belirlendiği söyleniyor. Dizinin birden fazla sezon sürmesi ve çekimlerinin 2019'da İtalya'da başlaması bekleniyor. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ve oyuncu kadrosu henüz kesinleşmedi.

'The Tudors', 'Camelot' ve 'Vikings' gibi dizilerde imzası bulunan İngiliz senarist Michael Hirst ile birlikte çalışacak Martin Scorsese, "Julius Caesar filmlerde genellikle orta yaşlı olarak ve politik karmaşalarla uğraşırken gösteriliyor. Fakat gençken de çok ilginç ve hırslı biriydi. Birçok Sezar gençken iktidara geldi ama ekranda bunları neredeyse hiç göremedik. O enerji, canlılık ve gençlerin aşırıya kaçma kültürü. Nispeten küçük bir krallığın kısa süre içerisinde dünya çapında bir güce dönüşmesi dudak uçuklatıcı bir şey. Bu, yaşlı devlet adamları veya güçten düşmüş savaşçıların yapabileceği bir şey değil." ifadeleri kullandı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.