PEAKY BLINDERS 6.SEZONU BELLİ OLDU MU ?

Tüm Dünya'da milyonlarca hayranı olan Peaky Blinders ilk defa 13 Eylül 2013 tarihinde BBC Two kanalında yayınlandı. Peaky Blinders, Tommy Shelby rolündeki çete lideri ve yeni görevlendirilen bir dedektif arasındaki olayları konu...

Yayınlanma:
PEAKY BLINDERS 6.SEZONU BELLİ OLDU MU ?

Tüm Dünya'da milyonlarca hayranı olan Peaky Blinders ilk defa 13 Eylül 2013 tarihinde BBC Two kanalında yayınlandı. Peaky Blinders, Tommy Shelby rolündeki çete lideri ve yeni görevlendirilen bir dedektif arasındaki olayları konu alır. Konusu gereği gerçek hayatta var olmuş bir çeteyi ele almıştır.

Peaky Blinders dizisinin birinci sezonunda Birinci Dünya Savaşının sona ermesinden sonra İngiltere'de savaştan dönen 3 kardeşin Peaky Blinders adlı çeteyi kurmasıyla başlıyor.

Dizinin İkinci sezonu ise, ilk seriden iki yıl sonrasını konu alır. Shelby ailesi, "Kuzey ve Güney Londra" bölgesinde kendi suç örgütünü genişletmiş olarak görür.

Peaky Blinders Dizisinin üçüncü sezonunda ise yine iki yıl sonrasını konu alır ve 1924 yılında başlar. Tommy ve ailesi daha tehlikeli bir dünyayı giriş yapar ve örgütü daha da genişletir.

Peaky Blinder dizisnin 4. Sezonunda ise bir boks maçında Arthur'un ön sezilerinin peşinden gidip Tommy, Alfie Salomons'tan bilgece konuşmalarından sonra Jessie den çok değerli bilgiler almasıyla sona ermektedir.

5. Sezonun son bölümünde Tommy eski bir düşmanından Mosley'yi saf dışı etmek için yardım ister. Köstebeğin kimliği tespit edilir. Son olarak da Grace Shelby'nin ölümünün ardından Tommy Shelby Grace'in vurulduğu silahı kafasına dayamasıyla sonlanmıştı.

Dizinin yeni sezon tanıtımının yayınlanması ile birlikte 6. sezon başlayacağı belirlenecektir. Şu anlık dizinin yeni sezonunun 2021 yılında yayınlanması planlanmaktadır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.