Şahan Gökbakar'dan Celal ile Ceren ve Recep İvedik Müjdesi

Komedyen Şahan Gökbakar, 'Celal ile Ceren' ve 'Recep İvedik' serisinin 6. filmi için çalışmalara başladığını söyledi. Şahan Gökbakar'ın kardeşi yönetmen Togan Gökbakar ile birlikte "Kayhan" filminin galası için İzmir’de...

Yayınlanma:
Şahan Gökbakar'dan Celal ile Ceren ve Recep İvedik Müjdesi

Komedyen Şahan Gökbakar, 'Celal ile Ceren' ve 'Recep İvedik' serisinin 6. filmi için çalışmalara başladığını söyledi. Şahan Gökbakar'ın kardeşi yönetmen Togan Gökbakar ile birlikte "Kayhan" filminin galası için İzmir’de yer alan bir AVM'de sinema bağımlılarıyla buluştu.

Kayhan filmine yönelik tepkiler hakkında konuşan komedyen Gökbakar, şunları söyledi: "Çok seven de var, hiç sevmeyen de... Herkesi aynı anda mutlu etmek mümkün değil. Filmimizden, kalitesinden, içeriğinden, esprilerinden son derece memnunuz. Filmlerimle hırslar üzerinden bağlar kurmuyorum. İnsanların da bunun bir iş olduğunu ama hayatımı yönetmediğini bilmelerini istiyorum. Bu filmde 13 yaş sınırı var. Karakter daha Amerikanvari, farklı bir kafa." ifadelerini kullandı.

Kayhan filmi "Recep İvedik" filmiyle kıyaslanmasına yönelik sorular üzerine konuşan Şahan Gökbakar, "Bu film Recep İvedik'le mukayese edilemez. Yaptığımız farklı filmlerle kendimizi sınıyoruz. Bizim için antrenman gibi oluyor. Sadece "Recep İvedik" yapan biri olmak istemiyorum. Değişik şeyler denemekten kimseye zarar gelmez." ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar, sıradaki çalışmaların sorulması üzerine, "Ara vermeden yeni projeler için çalışmaya başladık. Recep İvedik 6 ve Celal ile Ceren 2 üzerinde yoğunlaşıyoruz" cevabını söyledi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.