AÖF Final Sınavı Giriş Belgesi Açıklandı-AÖF Sınav Giriş Belgesi Sorgulama Sayfası

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında AÖF final sınavı giriş yerlerinin açıklandığı belirtildi. İşte yapılan açıklama.

Yayınlanma:
AÖF Final Sınavı Giriş Belgesi Açıklandı-AÖF Sınav Giriş Belgesi Sorgulama Sayfası

Türkiye genelinde birçok kişinin merakla beklediği AÖF final sınavı giriş yerleri açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından binlerce AÖF öğrencisi, öğrenci panelleri üzerinden sınava girecekleri yerleri kontrol etmeye başladı.

14-15 Ocak Cumartesi ve Pazar günlerinde gerçekleşecek olan AÖF birinci dönem final sınavlarına girecek olan adaylar, son çalışmalarına başladı. AÖF final sınavları giriş yerleri, açıköğretim fakültelerinin resmi internet sitesinde yayımlandı. Sınav giriş yerlerini öğrenmek isteyen öğrenciler, öğrenci panellerine girerek burada T.C. kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile sınav giriş yerine ulaşabilecekler. Sınav giriş belgenizi edinmek için TIKLAYIN 

Daha önce yayımlanan 2016-2017 yılı sınav takvimi açıklamasına göre vize sınavı 26-27 Kasım tarihlerinde yapılmış ve öğrenciler, vize sınavlarının tamamlanmasının ardından finali sınavlarının tarihini beklemeye başladı.

Sınav Öncesi Son Uyarılar

Sınava girecek olan öğrenciler, sınavın başlamasının ardından 30 dakika içerisinde ve sınavın tamamlanmasına 5 dakika kala, sınav salonunu terk edemezler. Sınavlarda hesap makinesi kullanımına izin vardır ancak alfabetik tuş takımlı hesap makinesine izin yoktur. Öğrenciler sınava cep telefonu, bilgisayar, notebook, tablet, kamera, telsiz, iletişim cihazları, defter, kitap, kağıt gibi malzemelerle kesinlikle giremezler.

Final Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

14-15 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan AÖF final sınavlarına ait sonuçlar, Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden 30 Aralık günü açıklanacaktır.

AÖF sınavı sonrasında soruları tartışmak üzere 5haber.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sınav haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.