AÖL Sınav Giriş Belgeleri Açıklanıyor (2016-2017 AÖL İlk Dönem Sınav Giriş Belgesi)

7-8 Ocak tarihlerinde yapılacak olan AÖL sınavlarına ait giriş belgeleri açıklandı mı? aÖL sınav giriş belgesi nasıl alınır? Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Yayınlanma:
AÖL Sınav Giriş Belgeleri Açıklanıyor (2016-2017 AÖL İlk Dönem Sınav Giriş Belgesi)

Ortaokul mezunlarının lise eğitimlerini dışarıdan bitirmesi adına gerçekleştirilen ve milyonlarca öğrencinin katılımı ile düzenlenen Açıköğretim Lisesi sınavları için geri sayım başladı.

Türkiye genelinde birçok kişinin gireceği sınavlar, 7-8 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Sınav tarihlerinin yaklaşması ile birlikte sınava girecek adaylar sınav tarihinin yaklaşması ile birlikte sınava giriş belgelerinin açıklanmasını beklemeye başladı. Sınav giriş belgelerin açıklanması gerektiğini belirten AÖL öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığının bu konudaki açıklamasını bekliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı olan Açıköğretim Lisesinde, normal lise ve Mesleki Açıköğretim Lisesi 2016-2017 yılı ilk dönem sınavlarına girecek olan öğrenciler, sınav giriş belgelerinin yayımlanmasını bekliyor.

Sınav Giriş Belgesini Nasıl Alırım?

AÖL 2016-2017 İlk dönem sınavları öğrenci giriş belgenizi MEB'in Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü resmi internet sayfası üzerinde bulunan öğrenci giriş sisteminden edinebilirsiniz. Sınav giriş belgenizi edinmek için TIKLAYIN

Sınav giriş belgeleri açıklandığı anda yukarıda bulunan bağlantı üzerinden güvenlik kodunu, öğrenci numaranızı ve şifrenizi girerek alabilirsiniz.

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

7-8 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan AÇL sınavlarına ait sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı 30 Ocak 2017 tarihinde açıklayacağını duyurdu.

Sınav çıkışı sınav sorularını tartiışmak için AÖL öğrencilerini 5haber.com adresine bekliyoruz.

Eğitim haberlerinden, AÖL haberlerinden, MEB haberlerinden, ÖSYM haberlerinden, Türkiye haberlerinden, son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.