Bodrum Masalı Oyuncularından Okullar İçin Yardım Konseri

Bodrum Masalı dizisinin oyuncuları, ihtiyaç sahibi okullara destek için bir konser düzenledi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Bodrum Masalı Oyuncularından Okullar İçin Yardım Konseri

Televizyon dizisi 'Bodrum Masalı' oyuncularından örnek davranış.

Ekrana geldiği ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen Bodrum Masalı dizisinin oyuncuları, birçok okulun çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması için bir konser gecesi düzenlendi. Dizi oyuncuları tarafından düzenlenen konserde oyuncular, sırayla sahneye çıkıp sevdikleri şarkıları seslendirerek katılımcıları eğlendirmeye çalıştı. Birlikte düetler yapıp performanslarını ortaya koyan oyuncular, konsere katılanlar tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile karşılandı.

Başka Bir Okul Mümkün Derneği ile birlikte, ülke genelinde sürdürülen mevcut eğitim sistemini değiştirmek için bir  araya gelen veliler ve eğitimciler, Bodrum'da bir araya gelerek Bodrum Eğitim Kooperatifini kurdu. Kooperatif, ilk olarak, ismi öğrenciler tarafından seçilen, Mutlu Keçi İlkokulu'nu hizmete açtı. Aynı mantık üzerinden hareket eden ve yeni okullar açmaya devam eden Kooperatif, İzmir'de Renkli Orman Erken Çocukluk Merkezi, Ankara'da Meraklı Kedi İlkokulunu ve İstanbul'da Koşan Kaplumbağalar Erken Çocukluk Merkezini hizmete açtı. Kooperatif tarafından kurulan bu kurumlarda eğitim veren öğretmenlerin eğitildiği Öğretmenler Köyü'ne destek sağlamak amacıyla bir yardım konseri düzenlendi. Düzenlenen yardım konseri, ünlü televizyon dizisi Bodrum Masalı oyuncularından Kaan Çakır'ın girişimi ve desteği ile Marina Yat Kulüp'te gerçekleşti. Kendilerine Mutlu Orkestra ismini veren dizi oyuncuları, birbirinden güzel ve eğlenceli düetlerle katılımcılara coşku dolu anlar yaşattı.

Çocuklara Burs İmkanı Sağlanacak

Dizi oyuncularından Şevval Sam, konser sonrasında yaptığı açıklamalarda güzel işlerin bir parçası olmanın kendisini her zaman mutlu ettiğini söyledi. Çocukların mutlu olması için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini de belirten Şevval Sam, mutlu çocukların geleceklerinin daima parlak olduğunu belirtti.

Öte yandan yapılan açıklamalarda yapılan bu etkinliklerde elde edilen kazançlarla okullara desteklerin artacağı ve ihtiyaç sahibi çocuklara burs imkanı tanınacağı belirtildi.

5haber.com  | Antalya

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.